Om du nu skall flytta, varför inte göra det med stil?

Att flytta är ofta något man ser fram emot, om man bortser från själva flytten då. Den brukar man snarare bäva inför. Vilket är fullt förståeligt då det är tungt, svettigt och ofta rent av farligt att utföra en flytt på egen hand. Att knäcka ryggen i trappuppgången är sällan ett tecken på klass. Det är idiotiskt och bara något samhällets avskrap skulle låta sig luras in i. Du däremot, ja du. Som läser det här. Du är inget avskrap. Du har stil, det vet du. Så varför skall du bära dina egna möbler ner för en spiraltrappa i full storm? Du vet bättre än så. Du anlitar en flyttfirma, du anlitar en flyttfirma, du anlitar en flyttfirma. Poetisk upprepning, det är så vi rullar med lista med flyttfirmor. I vår flyttfirma. Nej jag jobbar inte på flyttfirma (än) men jag har anlitat en när jag flyttat och det var så värt det att jag vill att du skall göra det samma.

Hur det gick för mig när jag flyttade (med stil)

Först tänkte jag störa mina kompisar och tvinga dem att bära mitt skräp ner för 3 trappor deras enda riktigt lediga dag i veckan. Det kändes inte riktigt rätt, så jag funderade på om jag hade några alternativ. Jag tänkte att flyttfirma nog är för dyrt och att jag kanske skulle kunna sköta det själv med bara hjälp från familjen (dem kan ju inte säga upp kontakten med den som levererat flytthjälp stockholm). Men jag kontaktade ändå en flyttfirma för att se vad det skulle landa på för flytthjälp stockholm. Jag blev förvånad över hur lågt priset var, särskilt efter att man räknat med ROT avdraget på 30 %. Jag ställde upp priset för flyttfirma mot vad det skulle kosta att hyra skåpbil och köra och köpa öl till kompisarna. Det skulle bli ungefär samma pris.

Fortsättning på förra stycket

Du vet när man skriver sådana här artiklar vill man inte bara ösa på allt i ett stycke med flytthjälp stockholm i mitt område. Det ser snyggare ut med lite luft emellan. Så jag bokade alltså min firma och var super nöjd när de kom på avtalade tid och plocka upp all min skit. Jag själv åkte ner till mitt favorit-café och tog en cortado och skrev poesi i en timma innan jag åkte bort till mitt nya boende och började packa upp alla saker.

Scroll to top